tomtolp
header
bandmedlem

Rogga "Jucket" Sundin Guitarr:

Bandets egna damfrisör som tar alla tillfällen i akt att spela några schyssta riff från hårdrockshistorien. Byter gitarrer som vi andra byter kalsonger och har en förkärlek för att hälla öl i förstärkare.

Likheten med Metallica-sångaren James Hetfield är slående, men hur går det egentligen med Enter Sandman? Gillar att synas på scen och på kort. Kort? Kort-kort.

bandmedlem

Pasi "Köping" Toivanen Trummor:

Mannen som designade infartsskylten till Köping tillsammans med Köpings finest! Var det nån som sa en annan del? Livrädd för Rogga, det är därför han rakar av allt hår själv.

Tom Tolps egna skinngubbe har drillat sina trumkunskaper inuti Ströbohögs katakomber under snart tre decennier och bara väntar på att få rocka loss på de stora scenerna runtom i Köping.

bandmedlem

Micke "Purjo" Olsson Leadsång:

Otrimmad gymnastiklärare som alltid kommer in fel till en viss låt. Bandets gourmetunga som gillar dyra champange sorter, cigarrer o parfymer som han gärna lånar av Rogga. Semestrar gör han gär na på Gotland, då ses han ofta vid "Ringmjora" nattetid. Där träffade han för övrigt sin käresta. Har även förkärlek till STORA ormar tillsammans med kompisen "Stekarn", Dom verkar förövrigt gilla samma orm också !, verkar asjobbigt.

bandmedlem

Micke " Göteborgarn" Linder:

Bandets avfallskonsulent som egentligen föddes i fel stad. Hade han varit göteborgare hade vi förstått var alla dåliga vitsar kommer ifrån. En riktig entertainer som inte drar sig för att öppna munnen, vare sig det gäller att sjunga , prata, skämta, prata, sjunga, skämta eller dricka… Har en lungkapacitet som skulle få Mühlegg att kippa efter andan och be om en spruta till.

bandmedlem

Kim "Glenn" Frelin Bas & sång:

Bandets klippa, med basgångar djupare och mer komplexa än New Yorks tunnelbanesystem. Med händer som grävskopor är det svårt att förstå hur han kan träffa en sträng i taget. Han syns ofta på sin ”steel horse” glidande fram på gatan som en 50-talsrebell. Till sist: bjud honom inte på en P2 på krogen, han spottar ändå bara ut den. Men be honom gärna visa "TRICKET"