tomtolp
header

”Sitt inte hemma och vänta på att nåt ska hända

Nej häng med ut ikväll, alltid hittar man på nån grej

Vi drar ut nånstans och dricker en flaska vin

Kanske stannar vi nånstans å lyssnar på ett band”

(Noice, ”Du lever bara en gång)


Behöver ni drag på festen, after-skin, kick-offen eller bröllopet så är vi rätt band för er! Vi spelar från en bred repertoar med hits från alla tider. Eftersom vi älskar det vi håller på med så har vi väldigt kul på scen vilket också smittar av sig till publiken.


Kort Bakgrund

Namnet Tom Tolp kommer från det djupa Amazonas i Sydamerika där den mytomspunna fågeln Tomotuelpo en gång levde. Fågeln dyrkades för dess skönsång och förmåga att trollbinda folket runtomkring den. Eftersom det är vårt mål att göra detsamma så var namnet väldigt passande.

Bandets historia började kring årsskiftet 07/08 då ett gäng spelglada herrar, influerade av diverse rusdrycker, bestämde sig för att starta ett coverband utöver det vanliga. Efter diverse avhopp och tillskott så har vi, via en rad spelningar, kommit dit där vi är idag! Vår ambition är att underhålla publiken med klassiska låtar och en stor scennärvaro.